18 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
I znów cacuszko, aż brak słów ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gorsety czad, że mi w pięty poszło, oczy zrobiły się jak u mopsa ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dobrze powiedziane! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
praktycznie każdy materiał nadaje się na gorset - najważniejsza to drelichowa podszewka lub warstwa wewnętrzna ![]() Rozpocznijmy akcję 'CZAS NA GORSET" hahaha ![]() Bardzo dziękuję raz jeszcze za słowa uznania. Są dla mnie tym ważniejsze, że wypowiedziane/napisane przez ZACNE FORUMOWICZKI KRAWCOWE:* ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Czemu nie!
Skoro rozpoczęto akcję 2012 - Rok Pończoch Nylonowych, to łatwiej będzie promować równie mało popularną modę na gorsety szyte na miarę.
Gdzie to dostać? Jak pytam o mocną bawełnę, to kobiety w sklepie z tkaninami patrzą na mnie dziwnie i podają zwykłe płótno. Ile kosztuje za metr? |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
no niestety tego trzeba szukać do upadłego. a łatwo nie jest , bo nie każdy sklep prowadzi sprzedaż drelichu ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękny, zawsze bardzo podobały mi się gorsety i panie w nich, ale to trzeba czuć że można w tym chodzić, ja miałam raz ubrany gorset na zabawie andrzejkowej kilka lat temu i nie mogłam oddychać, a niestety był bez ramiączek i między oczkami w których była sznurówka widoczne były plecy więc musiał być solidnie ściągnięty żeby nie zjeżdżał, więc lub ie je i podziwiam ale na kimś ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bomba!!! Czarna klasyka - jest idealny ![]() Dziewczyny gdzie kupujecie pończochy nylonowe?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
gorsety - mistrzostwo świata, szczerze podziwiam, wykonanie rewelacja!!! ________________________________________________________
|
18 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.