18 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
|
|
Ale precyzyjna praca! I te szwy - piękne!! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
nylony.pl (polecam teraz akcję PinUpCandy na nylonowy rok )
http://snowblackcorsets.blogspot.com/2012/01/akcja-nylony-2012-zamiast-konca-swiata.html lub na allegro - kupisz bez problemu dzięki wszystkim raz jeszcze! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
PAtrze i patrze na Twoje gorsety i nabieram coraz wiekszej ochoty, zeby sobie takowy choc jeden sprawic, tzn uszyc. Ale kiedy sie odwaze... ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Hehe Monia pomyślałam to samo ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
snia mi się po nocach teraz gorsety.Ja tez chce
Moze przyda link http://www.corsets-uk.com/ Fajna opcja na karnawał ,zamiast sukienki gorset obcisłe spodnie i szpile no i zapomniałam o diecie przed karnawałem --- Ostatnio edytowane 2012-01-08 23:46:45 przez tydea --- |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Gorset i obcisłe spodnie to dość chybiony pomysł, bo gorset wypycha troszkę ciałka w górę i do dołu. Wygląda to dość groteskowo, jeśli robi się baleron nad spodniami pod gorsetem, jeśli oczywiście gorset nie jest zachodzący na biodra (tanie są krótkie). Trzeba mieć naturalnie mało tłuszczyku w tych okolicach, aby wyglądało to atrakcyjnie.
Moje gorsetowe zamówienie od vena cava oddaliło się w niesprecyzowaną przyszłość.. |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
bardzo dobry pomysł-sama często tak się ubieram
tylko odradzam corsets-uk - zdjęcia są podrasowane, a w rzeczywistości te gorsety to twarde tuby. pozdrawiam! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zoe-lin a ja uważam ze gorset i spodnie to super polaczenie.I nie kazdy ma wychodzący baleron.
Świetnie bym sie czula w takim zestawieniu. Jezeli nawet wychodzi troche tłuszczyku, to co to takiego.Nie ma ludzi idealnych ,poza tym panowie lubia kobiety z kraglosciami. --- Ostatnio edytowane 2012-01-09 20:16:36 przez tydea --- |
|
Stara Gwardia
|
|
SnowBlack dzięki za info o tych gorsetach.Juz sie zastanawiałam czy sobie nie zrobię prezentu.
Ogólnie dosc fajna strona ,do poszukiwania inspiracji. Gorsety sa cudowne ja miałam suknie ślubna z gorsetem ,bardzo dobrze się w tej sukni czułam . Mam nadzieje ze zrobisz rewolucje gorsetową. Kochana a moze bys zrobila maly kursik obrazkowy jak szyjesz te cudenka. --- Ostatnio edytowane 2012-01-09 20:37:14 przez tydea --- |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ciii - nie zdradzaj mojego plany haha
w każdym razie służę pomocą w razie czego a poniżej ja w gorsecie i spodniach - i żyję nie ma reguły co ubierać do gorsetu - spódnice ołówkowe, falbaniaste, długie, krótkie, spodnie szerokie czy moje ulubione rurki... ________________________________________________________
|
18 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.