18 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
|
|
Cudny jest, dobór tkaniny, kolor...idealnie wszystko do siebie pasuje a wykonanie...niesamowite ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Rewelacyjna ...całość. Ostatnio kupiłam płytę z formami gorsetów( w języku angielski ale raczej sobie poradzę) - mam ochotę trochę poeksperymentować na innych nieznanych mi formach. Nie mogę się doczekać jej przejrzenia - obecnie jestem poza granicami Polski, a płyta czeka na mnie w domu. Do tej pory korzystałam z kilku znanych mi form z burd. Spodobała mi się szczególnie z burdy z 2003 bodajże z sierpnia z kreacji ślubnej - wykorzystałam go ostatnio w sukience studniówkowe mojej córki.
SnowBlack każdy gorset wrzucony na forum zapiera mi dech --- Ostatnio edytowane 2012-02-02 11:42:43 przez jolka68 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetny. Ty to masz talent. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Co zobaczymy 1. marca?
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
bardzo dziękuję za przemiłe opinie!
|
|
Zoe-lin - z pewnością ten gorset, jednak na mnie, nie na modelkach
taki najnowszy w stylu motocyklowym (mimo, że powstał z historycznego wykroju z 1890-1900roku sztuczna czerwona skóra i przeuroczy 'cording' na klinach ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
to jest dopiero kunszt! chyle czola przed Twoja praca ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No ja po prostu wysiadam i się tak nie bawię ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
piękny gorset... brak mi słów
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wow, brak mi słów i to nie pierwszy raz MISTRZOSTWO!!! ________________________________________________________
|
18 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.