18 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
|
|
A gdzie kupujesz te zapiecia i druty? ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
--- Ostatnio edytowane 2012-06-01 20:57:46 przez tydea --- |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Takie, co zachodzą na biodra dobrze wyglądają ze spodniami. Większość "tanich" (do tych 200zł) gorsetów jest raczej krótka. No chyba, że na wymiar - wiadomo.
Nie chodziło mi o bluzki gorsetowe, które ktoś przytoczył. Zupełnie inna bajka. Poniżej ja z baleronem. Nie jestem mocno zasznurowana, mógłby być rozmiar mniejszy. Na szczęście schudłam to coś, ale osoby większe niż S mogą się obawiać Przepraszam za konkurencję. Tu gorset dość elastyczny, ale metalowy polskiej produkcji PaperCats.pl |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
tydea - piękny gorset!! Koronki to coś, na co ostatnio 'choruję'
gorsety PC to chyba jedyne dostępne w Polsce, które wyglądają tak, jak na gorset przystało ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
plastikowe fiszbiny do gorsetu się nie nadają gdyż mają tendencję do wykrzywiania się i zaginania a nawet łamania, co może zrobić krzywdę noszącej.
myślę, że słowo gorset jest powszechnie stosowane do wielu produktów dlatego ważne jest,aby dokładnie mówić o co nam chodzi. wystarczy specyficzny krój i już jest przymiotnik 'gorsetowy' ja plastiku nie akceptuję w gorsetach nie dlatego, że mam taki kaprys, ale dlatego, że te, które szyję potrzebują materiału, który jest mocny, elastyczny i wytrzymały zarazem, inaczej powstałyby straszliwe buły i gorset by się marszczył i wykrzywiał. DROGI MODERATORZE! MOŻNA TĄ DYSKUSJĘ PRZENIEŚĆ Z MOJEGO LANSIARSKIEGO WĄTKU GDZIEŚ W DAL??? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne te twoje gorsety. Talia osy coś fajnego. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Podziwiam Twoje gorsety są extra odszyte no i osoby które je noszą, jak uszyłam gorset siostrze na studniówkę później pożyczyłam go od niej na wieczorek andrzejkowy nie mogłam w nim oddychać i pomyślałam - szczęście że nie uszyłam sobie czegoś takiego bo teraz leżało by w szafie - a musiałam być ściągnięta mocno bo był bez ramiączek chociaż to ma też swoje plusy bo wymusza prostą postawę, dla młodzieży powinny być obowiązkowe ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
zachwycają mnie te Twoje gorsety, są takie na maksa kobiece, nieco intrygujące i seksowne ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
nie było mnie kawał czasu, a to z racji nowego projektu i kilku jeszcze dodatkowych gorsetowych przedsięwzięć
Najnowszy potworek doczekał się własnej zgrai stanik (wyłącznie przeze mnie obszyty-jeszcze nie 'rzucam się' na szycie staników :P) oraz pas do pończoch (pasy to ostatnio moja miłość) ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Gorset robi wrazenie, jak zwykle az mi sie taka talia osy zamarzyla A reszta tez bardzo udana, az szkoda zaslaniac takiej bielizny ciuchami --- Ostatnio edytowane 2012-02-01 14:57:34 przez helen --- ________________________________________________________
|
18 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.