Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-30 11:18:12 przez Magda --- ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
właśnie właśnie
dołączam się i ja wszystkiego najlepszego ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego najlepszego dla szyjacych chłopców obecnych na nszym forum ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nooo, chłopaki i panowie - najlepszego!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Dla wszystkich szyjących mężczyzn z naszego forum - wieeeelki całus ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
To ja dołączam się do całusa dla naszych szyjących panów
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ode mnie również przyjmijcie serdeczne życzonka CHŁOPAKI!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Pięknie dziękuję za życzenia w imieniu chłopaków z naszego Forum, szkoda , że jest nas tak mało, chociaż kadry rosną w osobie sympatycznego Ludwika XVI.
A teraz coś osobistego, życzyłbym sobie, aby życzenie od Magdy mogło się zmaterializować, ale co powiedziała by małżonka ????? Brrrr, lepiej, niech to życzenie zostanie w wirtualnym świecie. (Chodzi mi o to życzenie z godz. 9.41 ). --- Ostatnio edytowane 2011-10-01 01:01:44 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja przepraszam, ze dopiero dzisiaj, ale dziekuje slicznie za pamiec Drogie Panie!!! ![]() ![]() Wojtku- dziekuje za komplement ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-01 13:46:30 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.