Świeżynek
|
|
Witam na nowym forum. Na stare czasem wchodziłam, to i tu się rozglądnę
![]() Mam maszynę i nawet coś tam uszyłam, ale jeszcze duuużo muszę się nauczyć. Pozdrawiam wszystkich ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
witamy bardzo serdecznie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Dzięki Susanno. Myślę, że po nowym roku się wezmę, jak gorączka świąteczno - noworoczna się skończy
![]() A przy okazji to czemu uśmieszki mi tylko na początku wypowiedzi wstawia, anie tam gdzie jest kursor? --- Ostatnio edytowane 2009-12-19 23:50:36 przez Nataniella --- |
|
Administrator
![]() |
|
Yyy nie wiem co jest z uśmieszkami ale mi się wstawiają gdzie chce ![]() ![]() ![]() ![]() Może tak się dzieje jeśli edytowałaś wiadomość. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Nataniello, wita Cię na tym forum przedstawiciel płci brzydkiej, ale uwikłany w szycie damskich ciuszków.
Witamy Cię serdecznie i myślę , że szybko się tu zadomowisz. |
|
Świeżynek
|
|
Dzięki Wojtku. Tak szyć jak Ty albo inne dziewczyny ... bezcenne
![]() Susanno, już mi dobrze działają uśmieszki ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj na forum nataniello, mam nadzieje że jak coś uszyjesz to pochwalisz sie nam? ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Świeżynek
|
|
Mam nadzieję
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Witaj Nataniello
Jakoś dawno Cię tu nie było, może się odezwiesz? PAMIĘTAJ-Nie zrażaj się niepowodzeniami. My jesteśmy tu po to, żeby pomagać,doradzać i to jest lepsze niż jakieś kursy ![]() Może pokażesz Swoje prace? Czekamy POZDRAWIAM ________________________________________________________
Artur
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.