Stara Gwardia
![]() |
|
Może komuś przyda się taki tutorial jak zrobić własne metki.
Wystarczy papier do prasowanek, drukarka atramentowa, tasiemka bawełniana i żelazko. Nie jest to specjalnie wyrafinowany sposób ale jest szybki i tani, a metki dobrze znoszą pranie. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A no właśnie zastanawiałam się jak po praniu ale pamiętam, że lata temu robiłam wprasowanki i pranie znosiły bardzo dobrze ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Kurcze a ja już zamówiłam ale przyda się na przyszłość ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Genialne i proste....muszę koniecznie wypróbować ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Etam genialne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wielkie dzieki za tutorial ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja zrobiłam moje własne metki wczoraj.Powiem szczerze.Wcale nie są takie rewelacyjne jak myślałam.Wiele bym dala żeby mieć takie jak cantara. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Administrator
![]() |
|
Yyyyy dlaczego? Wyglądają bardzo ładnie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mnie też się podobają, extra !!! Muszę o tym pomyśleć to dobra forma reklamy zwłaszcza jak się szyje 130 sukienek na krzesła to jest jakieś prawdopodobieństwo że ktoś zechce znaleźć wykonawcę i będzie szukał metki pod spodem ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
fajne sa ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.