| Stara Gwardia
 |  | 
| Jak na swój młodziutki wiek radzisz sobie z szyciem bardzo dobrze  spódniczki fajne takie dziewczęce a co do żelazka używam go tylko kiedy jest to bardzo konieczne  nienawidzę prasować  | |
| Świeżynek
  |  | 
| Wena mnie wzięła wiec uszyłam kolejną torebkę.
 Tym razem mała torebka na cienkim pasku ze skóry naturalnej w rockowym stylu  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| hmmm...skóra....
 normalnie zakrawa na krawiectwo ciężkie   śliczna torebka  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Super torebeczka, a spódniczka jeszcze ładniejsza i te równe zaszeweczki, pliski no no ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Też zaczynałam szyć w wieku 15 lat i została mi ta miłość na całe życie. Fajnie, że robisz coś innego niż siedzenie przed komputerem- Twoje uszytki są naprawdę bardzo ładne i pomysłowe. Tak trzymaj  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Extra! | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| A... właśnie się zastanawiam ile dziewczyn dało by się za nią pokroić... duuuużo  ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Administrator
  |  | 
| Ooo lubię takie torebki :] bardzo mi się podoba   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ależ słodka torebasia!! ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| wie może czy trudno zrobić taką http://nunu.pl/tag/50/spodniczka_z_suwakiem spódniczke? | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook