Stara Gwardia
|
|
Jak na swój młodziutki wiek radzisz sobie z szyciem bardzo dobrze
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Wena mnie wzięła wiec uszyłam kolejną torebkę.
Tym razem mała torebka na cienkim pasku ze skóry naturalnej w rockowym stylu ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hmmm...skóra....
normalnie zakrawa na krawiectwo ciężkie ![]() śliczna torebka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super torebeczka, a spódniczka jeszcze ładniejsza i te równe zaszeweczki, pliski no no ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też zaczynałam szyć w wieku 15 lat i została mi ta miłość na całe życie. Fajnie, że robisz coś innego niż siedzenie przed komputerem- Twoje uszytki są naprawdę bardzo ładne i pomysłowe. Tak trzymaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Extra!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A... właśnie się zastanawiam ile dziewczyn dało by się za nią pokroić... duuuużo ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Ooo lubię takie torebki :] bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ słodka torebasia!! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
wie może czy trudno zrobić taką http://nunu.pl/tag/50/spodniczka_z_suwakiem spódniczke?
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.