Świeżynek
![]() |
|
Hej
![]() Jak ktoś pamięta może z działu "Dzień Dobry" jestem początkująca i młoda do 15 wiosen mam ![]() ![]() ![]() ![]() spódniczyna nr. 1 Kolor: Soczysta zieleń Materiał: Satyna Marszczona krótka spódniczka na szerokiej czarnej gumce. spódniczka nr. 2 Kolor: ciemny granat w kwiatki Materiał: Bawełna Marszczona krótka spódniczka na suwak z boku. |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć. Naprawdę udane masz te pierwsze spódniczki. I szczerze zazdroszczę Ci tych 15letnich nóg które możesz taaak pokazywać ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
W sumie to nie mam nic do zarzucenia - no może tylko to, że zdjęcia niewyraźne (zielona satyna). Wydaje mi się, że w zielonej spódniczce marszczy się dół, przypuszczam, że obszywając brzeg aby się nie strzępił, zygzak jest zbyt naprężony. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuje za miłe słowa i uwagi
![]() Co do zielonej spódniczki do na koncercie (Punk, Rock, Reggae) dostałam od ok. 20 osób pytania skąd ją mam ![]() Kolejna porcja "dzieł": nr.1 Kolor: żółty w białe kropki Materiał: Bawełna Marszczona krótka spódniczka na suwak z boku. nr.2 Materiał wierzchni: Kolor: Kwiaty w brązach, czerwieniach, żółciach i czerniach Materiał: Bawełna Podszewka: Kolor: Ecru Materiał: Satyna Pasek: kolor: słomkowa żółć Sama plotłam z sznureczków. Torebka z marszczeniami gdzieniegdzie i z suwakiem ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetnie zaczynasz!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ech, bardzo ładne, tym bardziej, że masz figurę, żeby je nosić. Nieśmiało tylko ponamawiam do użycia żelazka, spódniczki będą jeszcze ładniej się prezentować ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Tak, zdecydowanie więcej żelazka i będzie super. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Co do żelazka to jak najbardziej używane było tylko w mojej szafce ubrania nie mają lekkiego życia
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.