Stara Gwardia
|
|
Wiele osób nabywa archiwalne numery Burdy i żeby nie kupować kota w worku wrzucam skany stron technicznych - myślę, że komuś może się to przydać...
http://www.nume.pl/users.php?act=gallery&gal=30&cat=9 --- Ostatnio edytowane 2010-03-16 09:48:46 przez Susanna --- Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii PROBLEMATYCZNIE. |
|
Administrator
![]() |
|
Przenoszę do krótkiego kursu szycia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Powiem szczerze, że zazdroszcze Ci tylu świetnych gazet. Spodobało mi się bardzo dużo modeli, np luty 1994-sukienka 412-uszyć ją w dwóch kolorach, super!
Ja niestety mam dopiero 3 numery burdy ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
3/4 z tego co mam kupiłam na allegro...
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zaraz zacznę szukać, może uda mi się kupić tanio kilka numerów...
|
|
Administrator
![]() |
|
|
|
Dzięki, trudno było się zdecydować do którego działu będzie to pasowało
|
|
Administrator
![]() |
|
Wierzę. Sama nie umiałam się zdecydować ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
U nas jest duży wybór na lokalnych targach.... po 5 zł stare numery ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cena czasopisma "Burdello" znaczit Burdy w Niemczech 5,60 euracza. Ciekawe ile na flohmarkt'u (pchlim targu). Postaram się w sobotę lub niedzielę sprawdzić.
G. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.