Administrator
|
|
Będę tu pokazywać to co uszyłam/wykonałam do mieszkania.
Firana w kuchni: była w całości - jest w dwóch częściach. Wiązanie ze zwykłych wstążek z kwiaciarni. Ogólnie (delikatnie mówiąc) nie przepadam za szyciem firan wiec wybieram zawsze to co najprostsze bez zbytnich kombinacji. Obicia krzeseł: krzesła (i stół) kupione w sklepie z używanymi meblami, solidne dębowe ale miały koszmarne zielone obicie. Kupiłam trochę żakardu i obiłam na nowo. Fajny efekt końcowy za śmieszne pieniądze. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Rzeczywiście efekt końcowy jest świetny. Teraz ten stół z krzesłami wygląda jak... zupełnie inny stół z krzesłami , ten zielony był koszmarny.
|
|
Stara Gwardia
|
|
A kotka to tak pozuje do zdjęcia Faktycznie teraz są ładniejsze te krzesła, po prostu odmłodniały ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Krzesła tworzą teraz bardzo elegancki komplet ze stołem. A co do firan - czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Gratuluję pomysłowości
|
|
Stara Gwardia
|
|
Lubisz też pogrzebać )))i po majstrować . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Administrator
|
|
I to jeszcze jak
Jeśli Was nie zanudzę to wklejam coś jeszcze - o! pierwszą "ozdóbkę" uszyłam do kuzynki, gdzieś zobaczyła takie coś i poprosiła o uszycie. Miała śliczny materiał w takim fajnym, trawiasto-zielonym kolorze. Kapitalny. A że zostało jej tego białego to i sobie uszyłam na wąskie okno druga "ozdóbka" to tylko kawałek cienkiego, ozdobnego materiału obszyty lamówką Za każdym razem podczas układania wychodzi coś innego ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Super wygląda ta pierwsza fotka .Można podpatrzeć.Ciekawy pomysł . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Super! ten pomysł z pierwszego zdięcia kupuję, uszyję sobie taką samą i to już na święta!!!!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ta pierwsza naprawdę jest świetna, też mi się bardzo podoba. A ja nie mam jescze firanki w kuchni
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.