Świeżynek
![]() |
|
Jak w poście powitalnym wspomniałam, tak też i czynię i na dowód, że się nie lenię w czasie urlopu fotki wstawiam. Jakość zdjęć jest straszna ( to komórka mojej córci)
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jaka przytulna bluzka, w sam raz na jesien/zime ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wczoraj przeglądałam stare Burdy i szukałam wykroju na spodnie dla siebie. I tak w oko wpadła mi sukienka z Burdy 10/2010 model 121. Jakiś czas temu zobaczyłam na Allegro śliczną bawełenkę akurat na koszulkę nocną, musiałam ją kupić
![]() ![]() Tak też pierwszy raz szyłam z wykroju! Wieczorkiem szybko do sklepu biegłam, żeby papier do pieczenia jak najszerszy kupić do przerysowania wykroju. Szkoda, że przez jakość zdjęć nie widać urody materiału ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pierwsze koty za płoty! poradziłaś sobie bardzo dobrze!
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sama robiłaś wykrój tego nietoperza? Jest naprawdę dobry. A koszulka to świetny pomysł na nabranie rozpędu i pewności siebie. Ja sklejałam papier śniadaniowy. Teraz kupiłam całe 50m półprzezroczystego papieru, więc tak szybko się nie skończy ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pogratulować zapału! Brawo!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dobre, dobre ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No proszę jaki trafiony pomysł z tą koszula nocną ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przyznaję się, że nietoperza robiłam bez wykroju. Ot, złożyłam materiał i symetrycznie wycięłam, zszyłam, co trzeba doszyłam i faktycznie wyszła bardzo wygodna bluzka.
Wczorajszej nocy koszulka miała swoją premierę. Jest nieziemsko wygodna!! Jak tylko trafię gdzieś na podobną bawełnę to szyję drugą na zmianę, koniecznie ![]() Pozdrawiam Ania |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.