Administrator
![]() |
|
O czym Wy piszecie, pierwszy raz słyszę takie "ksywy" ![]() Trinny do 6 grudnia poszewki mają być gotowe. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Od lewej: Rodzice Fineasza (tego z trójkątnym nosem) i Ferba (to ten z zielonymi włosami), którzy nic nie wiedzą o genialnych zdolnościach swoich synów - wynalazców, konstruktorów i dusz towarzystwa. Ta ruda to Fretka, bezskutecznie usiłuje zdemaskować swoich braci. Ten mały niebiesko zielony stwór to Pepe Pan Dziobak, na co dzień rodzinna maskotka i tajny agent walczący z Dundersztycem. Aha Pepe Pan Dziobak jest idolem wielu dzieci ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Jej dzięki za wyjaśnienia. Kompletnie nie kojarzę tej bajki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja zrobię poduchę z pawiem. Jeden nasz kolega marzył o pawiu, więc zrobiłam mu taką poduchę. Oto projekt tamtej. Kolejna będzie podobna
![]() na jaki adres wysyłać? bo jakoś się nie dokopałam adresu... |
|
Administrator
![]() |
|
Pajesiu najpierw skontaktuje się z Celą: cela_j(małpa)o2(kropka)pl Ona powie, jakich poduszek brakuje, dla chłopców czy dziewczyn.
Oooo przypomniało mi się, ze wynalazcą był Dexter ![]() Jak myślicie - jego podobizna nadaje się na poduchę?? ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ba czad! Dałaś mi pomysł na atomówki ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
O Atomówki tez są super! ![]() Zastanawiam się czy Batman nadawałby się?? Starsi chłopcy lubią tą postać. ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Brakuje dla chłopców, dziś dostałam maila. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o, to może moja może być
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hahahaha leżę ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.