Administrator
![]() |
|
Na blogu longredthread przeczytałam o akcji szycia poszewek na poduchy, które zostaną przekazane dzieciakom z onkologii w Gdańsku.
Całą akcję prowadzi Cela z forum Szyjemy po godzinach. Serdecznie zachęcam forumowiczów z forum ekrawiectwo.net do przyłączenia się do tak szczytnej akcji ![]() Aby zgłosić swój udział proszę pisać do Celi: cela_j(małpa)o2(kropka)pl Poszewki powinny mieć wymiar 40x40 cm a w uszycie ich trzeba (koniecznie!) włożyć całe serce ![]() Pozdrawiam! Susanna ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii POGADUCHY PRZY KAWIE. |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Sus bierzesz udział? ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No jasne ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja biorę i jeszcze nakręciłam moje dziewczyny z pracy ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wspaniała akca i szczytny cel, bo można dzieciakom naprawdę sprawić przyjemność i umilić czas spędzony w szpitalu. Ja tez po raz pierwszy przeczytałam o tej akcji u Long Red Dthread i od razu wiedziałam że muszę sie przyłączyć. ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny mam uszyć poduchy dla chłopców. Jaki motyw wymyślić? Czy Bob Budowniczy byłby OK?? Jeśli tak to co jeszcze, jaki bohater jest na topie ?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Są jeszcze takie samochodziki ale nie pamiętam tytułu?
A czy ktoś bierze udział w poszewkach z Wrocławia - razem moglibyśmy wysłać paczkę ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Z filmu "Auta" ![]() ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak Sus dla maluchów mogą być autka,bob budowniczy,dla starszaków to już piraci,BEN10.Do kiedy trwa akcja chętnie się przyłączę???!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jeszcze Fineasz i Ferb, zawsze mają coś do roboty. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.