10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Stara Gwardia
![]() |
|
To ona jest w różnych kolorach, fajna sprawa, ale ja ciemna jestem w tych sprawach... ![]() Graginko, ja bym sobie po wypłacie zamówiła tylko powiedz mi czy miałabyś także sznurek szatungowy złoty lub srebrny (taki jak do zasłon taki skręcany jakby) i ile by kosztował, one mają chyba 5 mm grubości czy przekroju. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeśli chodzi o wypustkę (lamówka z zaszytym sznureczkim) to ona jest satynowa, bawełniana, z ortalionu, skóry sztucznej, zamszu itp oczywiście też jednobarwne i we wzory no i złote oraz srebrne. Jak widać można poszaleć!
Czy o tego typu sznury chodzi? http://allegro.pl/listing.php/search?string=sznur+do+zas%C5%82on&category=76593 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak o taki sznurek mi chodziło:] Zauważyłam też, że wyczorowywujesz archiwalne Burdy:] poluje od jakiegoś czasu na 12/2007 i 9/2010 były na allegro ale jak miałam zamówić za 10-11 zł i za przesyłke tyle samo to trochę dużo a jakbym po wypłacie robiła zamówienie u Ciebie to by było fajnie gdyby dało się je zorganizować ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeśli chodzi o sznurek do zasłon z chwostem to chciałabym wiedzieć jaki kolor i grubość Cię interesuje.
Niestety nie umiem czarować... A te archiwalne numery Burdy są na kiermaszu u mnie w mieście. Jeśli będą te numery (6 zł/sztukę) to kupię jeśli się decydujesz. Tkaniny, które wystawiam na allegro zawsze kupuj przez nasze forum. Wyślij mi maila i ja je dla Ciebie odkładam. Jako Forumowiczka masz 5% rabatu! Zapraszam serdecznie! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten sznurek to złoty potrzebuje i tak 5 mm , a co znaczy z chwostem? bo jeśli to ten dzyndzołek to ja tylko sam sznurek na metry bo ja to do sukienki potrzebuje przyszyć więc dzyndzołki mi nie potrzebne. A Burdy jak najbardziej zamawiam:] Dziękuję :] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Miłe Panie i Panowie, idzie wiosna a u mnie takie cudeńka są. Do ozdabiania kartek, ubranek, wycinania, upiększania, polepszenia sobie samopoczucia itd ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mili Państwo! No nic? żadnych komentarzy? Że śliczne? Że do bani?
Aniu chociaż Ty napisz słówko, pliiiiiiiiiiissssssssssssssss ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szczerze? Dopiero teraz się przyjrzałam ![]() Kaczuszki i zajączki ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Fajne toto ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno kurcze no oniemiałam... Dopiero zobaczyłam u Ciebie na blogu kropeczki. Dziękuję bardzo ![]() ________________________________________________________
|
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.