Wersja do druku

2 strony: < 1 2

Stara Gwardia
Kiedyś mierzyłam takie świetne czerwone jeansy , chyba firmy lee. Były prześliczne- teraz żałuję, że ich nie kupiłam, a wtedy myślałam, że na pewno ich nie ubiorę, bo były właśnie takie mocno czerwone:)

Ten jeans co kupiłam wcześniej też jest elastyczny,jescze nic mi się z nim nie stało. Marynarka jest w porządku, zobaczymy jak będzie ze spodniami, bo jednak one będą miały bezpośredni kontakt z ciałem.
Stały Bywalec
Niedawno byłam w sklepie z materiałami w Katowicach na ul. Jagiellońskiej. Sklep nosi nazwę Nietuzinkowe Tkaniny. Trzeba przyznać, że rzeczywiście takie były. Materiały przepiękne. Podobała mi się co najmniej połowa tkanin które tam były :) Niestety ceny były równie bajeczne. Ja kupiłam 0,5m takiego aksamitu, bo dosłownie zakochałam się w kolorze. Chcę uszyć z tego spódnicę.
O dziwo w sklepie było dużo klientek, których ceny wogóle nie przestraszyły :)
Jeżeli ktoś mieszka nie daleko, szuka ciekawego materiału i może pozwolić sobie na wydanie trochę więcej pieniędzy szczerze polecam ten sklep.
Administrator
Jolu dzięki za namiar. Nie znam tego sklepu ale dobrze wiedzieć, że takie coś istnieje i to w dodatku w Katowicach :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stały Bywalec
Ja czasem chodzę do tego sklepu podziwiać tkaniny ;) i niestety na razie tylko podziwiać. Faktycznie, zawsze jest spory ruch.

2 strony: < 1 2

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.