Stara Gwardia
|
|
Kiedyś mierzyłam takie świetne czerwone jeansy , chyba firmy lee. Były prześliczne- teraz żałuję, że ich nie kupiłam, a wtedy myślałam, że na pewno ich nie ubiorę, bo były właśnie takie mocno czerwone
![]() Ten jeans co kupiłam wcześniej też jest elastyczny,jescze nic mi się z nim nie stało. Marynarka jest w porządku, zobaczymy jak będzie ze spodniami, bo jednak one będą miały bezpośredni kontakt z ciałem. |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Niedawno byłam w sklepie z materiałami w Katowicach na ul. Jagiellońskiej. Sklep nosi nazwę Nietuzinkowe Tkaniny. Trzeba przyznać, że rzeczywiście takie były. Materiały przepiękne. Podobała mi się co najmniej połowa tkanin które tam były
![]() O dziwo w sklepie było dużo klientek, których ceny wogóle nie przestraszyły ![]() Jeżeli ktoś mieszka nie daleko, szuka ciekawego materiału i może pozwolić sobie na wydanie trochę więcej pieniędzy szczerze polecam ten sklep. |
|
Administrator
![]() |
|
Jolu dzięki za namiar. Nie znam tego sklepu ale dobrze wiedzieć, że takie coś istnieje i to w dodatku w Katowicach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Ja czasem chodzę do tego sklepu podziwiać tkaniny ![]() ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.