Świeżynek
![]() |
|
Witam
Potrzebuję próbek tkanin, w W-wie zostały już chyba same hurtownie. Chciałem gdzieś znaleźć np. welur w różnych barwach i kiszka... Może ktoś z miasta Łodzi pochodzi i da jakiś namiar na dobre sklepy, bo tam chyba jest zagłębie materiałowe, a może ktoś zna jakieś dobrze zaopatrzone sklepy w okolicach W-wy, dzięki z góry. Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii GIEŁDA KRAWIECKA. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no właśnie, Krzychoo, z klawiatury mi wyjąłeś stworzenie wątku.
chciałabym, napisać o sklepach z tkaninami, które znam. są to (w Wwie): sklep w Centrum Targowa przy ul Targowej i sklep Lena (obok Bazaru Różyckiego) - też Targowa - tu widzialłam stos welurków w różnych kolorach ul Grochowska - okolice nr 324 (niedaleko bazarku Rogatka) ul Kochowskiego róg Krasińskiego - tutaj mają dużo kolorowych polarów (po 20,5 - 29 PLN/mb) oraz wymieniane w wątku http://www.krawiectwo.fora.pl/problematycznie,5/dobry-sklep-z-materialami-w-warszawie,732.html ; Wojtek napisał w nim o tym sklepie w Centrum Targowa Kto wie więcej i może polecić dobre miejsca??? ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-03-25 21:51:24 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja mogę tylko o śląskich sklepach coś napisać...
|
|
Administrator
![]() |
|
A ja myślę gdzie przenieść wątek i już wiem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki.
A może ktoś z Łodzi miałby coś do dodania nt. sklepów, gdzie można się zaopatrzyć w różnobarwny i wzorzysty welur, ewentualnie aksamit ? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
http://www.tkaniny-hurtownia.pl/katalog/firma Można zamawiać drogą internetową , duży wybór weluru ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
OOO ta strona jest świetna, mają bardzo duży wybór materiałów.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I właśnie tam zamówiłam czerwony jeans , ciekawa jestem jaki będzie , Jak go dostanę to powiem wam czy dobrej jakości . Wcześniej już robiłam u nich zakupy i wszystko było ok. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Koniecznie napisz jaki jest ten jeans ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeans okazał się nawet ok .Nastawiłam się na coś grubego a ten jest dość cienki jak na jeans i mocno elastyczny , nadaje się do szycia bez pralni . Miał być czerwony, i jest , ale chyba trochę za bardzo rażąco czerwony . Jednak płaszcza z niego nie uszyję bo moja córka na ulicy była by widoczna z kilku kilometrów ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.