Administrator
![]() |
|
A więc jak - zrobić to podforum? Będziecie pokazywać swoje prace i pisać? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
możemy focic swoje prace i doradzac sobie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj ja też jestem zainteresowana tym tematem, ale jestem całkowicie zielona ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Farbki, pędzle, serwetki i zaczynasz ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
Specjalnie dla Was powstało nowe podforum decoupage&filcowanie -na które serdecznie zapraszam.
Sprawa organizacyjna: jeśli będziecie zakładać nowy wątek wpiszcie na początku tytułu w kwadratowym nawiasie [FILC] lub [DECOUPAGE] - dla lepszej orientacji ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobra, będę pamiętać ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajniusio, będzie bardziej widocznie ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.