Administrator
![]() |
|
Czy są na tym forum osoby (prócz Moni), które interesują się decoupage?
Zastanawiam się czy nie stworzyć nowego podforum. To ciekawa sprawa, sama miałabym ochotę spróbować decoupagu ale nie mam pojęcia jak się do tego zabrać, gdzie kupić materiały itd. ![]() Co Wy na to?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja też chętnie zaczerpnęłabym informacji na ten temat, także pomysł niezły ![]() ________________________________________________________
zapraszam na mój blog: http://ignacynka.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo chętnie bo i ja początkuję ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O Ciebie Moniko Magdaleno mi chodziło ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Czy ktoś się jeszcze wypowie?
Nie będę zakładać nowego podforum dla 2 osób... Czy jest tu więcej osób które interesują się decoupage?? ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
Dla mnie bomba
![]() Mam gdzieś gazety, w których są wskazówki dotyczące robienia decoupage, sama chcę tego spróbować, ale dopiero po maturach. Mogłabym w razie czego np. podczas ferii świątecznych wrzucić zdjęcia/przepisać te instrukcje, podpytać siostry/mamy czego najlepiej używać albo od czego zacząć itp. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
No to już mamy coś konkretniejszego ![]() ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Znalazłam coś takiego na blogu znajomej przypadkiem i chyba pasuje do tego tematu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja trochę tego robię jak mam wenę i odbicie od szycia. Tera dostałam wkładki z Gazety Wyborczej o Decoupage ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Fajnie fajnie, też decoupaguje czasem ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.