Stara Gwardia
![]() |
|
Kochane i Kochani WspółForumowicze!
Życzę Wam wszystkim na nadchodzące Święta dużo radości, pogody ducha i spokoju, czasu dla najbliższych i czasu na zadumę nad tajemnicą Zmartwychwstania Pańskiego. Jagoda ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja również ślę Wszystkim Forumowiczom gorące życzenia.Wesołych,pogodnych,przyjaznych Świąt w rodzinnym gronie,radości,miłości i bardzo dużo szczęścia bo bez tego ani rusz!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Powiem tylko tyle: Wesołych Świąt ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Też się przyłączam do życzeń, skrótowo i treściwie jak Isabella - WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Kochani! Zdrowych i pogodnych świąt Zmartwychwstania Pańskiego, wielu łask Bożych i radości ze wspólnego świętowania w gronie najbliższych ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wesołych świąt z zajączkiem z malowanymi jajkami kicającym w dyngusowej rosie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wesołych świąt moi kochani,mokrego dyngusa (tylko się nie przeziębcie od tego lania wody).Pozdrawiam wszystkich cieplutko.
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
życzenia...a może na wesoło? zielonej kiełbasy, skaczącego zająca,jaj na miękko i suchego dyngusa***** nie normalnie: ZDROWYCH, SZCZĘŚLIWYCH, UŚMIECHNIĘTYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH tego WAM WSZYSTKIM życzę POZDROWIENIA ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja Wam i sobie życzę odrodzenia ,w każdej zaniedbanej przez siebie myśli i czynie .Warto wracać i próbować od nowa .Spokojnych i wesołych świąt.Pozdrawiam ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też życzę wszystkim zdrowia, i wielu łask zmartwychwstałego Pana na każdy nadchodzący dzień.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.