Niespodzianka
![]() |
|
Witam Państwa. Mam na imię Artur i jestem krawcem. Moją pasją i zawodem jest szycie.Pochodzę z 40-tysięcznej miejscowości, gdzie na tak małe miasto jest u nas 15 zakładów krawieckich i każdy jakoś prosperuje.W zawodzie jestem od 20 lat, ale swój zakład mam od 3 lat. Moją specjalnością jest wszelkiego rodzaju przeróbka odzieży i tak np.: poszerzanie/zwężanie czy to górna, czy dolna część garderoby; wszelkiego rodzaju cerowania a zwłaszcza jeansów; skracanie/wydłużanie czy też wszywanie zamków gdziekolwiek- to podstawa każdego szanującego się zakładu itd...Wasze forum zobaczyłem całkiem przypadkiem i po namyśle postanowiłem do WAS dołączyć(jeśli pozwolicie) Atak na marginesie: to pierwszy raz jestem na ty z komputerem i forum, gdyż moi synowie wreszcie dopuścili mnie do niego.Oczywiście jak każdy krawiec przed świętami ma duuużo pracy, na szczęście mam już to za sobą i jutro mam wolne. Z TEGO MIEJSCA PRAGNĘ PAŃSTWU ŻYCZYĆ ABY KAŻDY WOLNY CZAS BYŁ MIŁYM ODPOCZYNKIEM. PRZESYŁAM PAŃSTWU DUŻO ZDROWIA, SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI ABY TA ŚWIĘTA NAPAWAŁY WAS OPTYMIZMEM.Gorąco pozdrawiam.
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj Arturze. A to się nasz Wojtek ucieszyć powinien że już nie będzie tu jedynakiem.Skoro jesteś tyle lat w zawodzie to na pewno o krawiectwie wiesz już wszystko i mam nadzieję że będziesz nam służył radą w razie potrzeby.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Arturze, witaj nam serdecznie! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj i rozgość się
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Arturze,
Oczy przecierałem ze zdumienia, że wreszcie pojawił się na tym forum następny FACET, zajmujący się krawiectwem. Nie masz pojęcia jak się cieszę !!!!!! Jest nas dwóch, a to już siła. Ja zajmuję się krawiectwem damskim też od przeszło 20 lat, jest to moja pasja i zawodowa i prywatna, uwielbiam szyć i za żadne skarby nie zamieniłbym tego zawodu na inny. Na tym forum są przesympatyczne dziewczyny, niektóre o nadzwyczajnych zdolnościach krawieckich, atmofera wspaniała, sam się przekonasz. Bierz aktywny udział w tym naszym krawieckim forum, niech panie widzą do czego zdolni są faceci. Tą drogą też życzę spokojnych, wesołych Świąt ! |
|
Administrator
![]() |
|
Hoho Wojtku no to masz kompana na forum ![]() ![]() Arturze witaj! Cieszę się, ze zawitałeś na forum, widzę że masz już niezła praktykę w zawodzie wiec wszyscy liczymy na wskazówki i pomocną dloń ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Dobry wieczór Wszystkim. W końcu dorwałem się do komputera,więc kreślę parę słów.Jest mi niezmiernie miło podziękować za ciepłe słowa z Waszej strony.Próbowałem wkleić fotki, ale nici z tego. Ta technika czasem mnie dobija. Prawdę mówiąc więcej cierpliwości mam przy szyciu, niż z tymi nowinkami, może po świętach.Pragnę WAM powiedzieć, że owszem jestem krawcem, ale tylko i wyłącznie zajmuje się przeróbkami.Sprawia mi to ogromną frajdę nie tylko w momencie samego prucia czy szycia, ale również obcowania z klientami.Nie zmierzam z nikim tutaj konkurować, a na pewno z Tobą WOJTKU.Chciałbym pomóc, jeśli będę w stanie uporać się z techniką.POZDRAWIAM ________________________________________________________
Artur
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Arturze,
Fajnie że się odezwałeś. Tu na naszym forum nikt z nikim nie konkuruje, wymieniamy swoje krawieckie doświadczenia, fachowe porady, zamieszczamy fotki swoich kreacji i zapewniam Cię , że jest przyjazna , ciepła atmosfera. A wszelkie poprawki krawieckie wymagają dużego kunsztu i pomysłowości, ja osobiście się tym nie zajmuję, ale trochę się o przeróbki, oczywiście damskich ciuszków , otarłem. Wiem z doświadczenia, że nieraz łatwiej coś uszyć niż przerobić. A obcowanie z klientami (w moim przypadku klientkami) to już odrębna dziedzina, można by napisać z tego pracę doktorską z socjologii. Jeszcze raz pozdrawiam i pisz jak najczęściej... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam Cię serdecznie . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj witaj na forum, teraz to mamy 2 rodzynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.