Stara Gwardia
![]() |
|
Kupiłam na prezent mojej córce maszynę taka mini, ostatnio zauważyłam że chętnie mi pomaga w szyciu, i ciągle mnie nudzi by szyć jej ubranka dla barbie, mam nadzieję że teraz sama będzie je szyć ;-D --- Ostatnio edytowane 2011-12-09 13:49:30 przez anistach --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A ile córa ma lat - jeśli można wiedzieć ![]() Ta maszyna jest podobna do Oli 830, tylko Ola jest trochę większa. Jestem ciekawa jak córa będzie sobie radzić z samodzielnym szyciem. Sam pomysł zakupu maszyny dla córki jest trafny - tym bardziej jeśli zaobserwowałaś u latorośli pewną "smykałkę" do szycia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
córka w niedziele kończy 8 lat ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja właśnie od takiej powiedzmy zabawkowej zaczynałam swoją przygodę z szyciem. Niestety ciągle się tam coś psuło i przeszłam na maszynę mamy
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A napiszesz jak się sprawuje? Ja z zamierzchłych czasów pamiętam, że takie maszyny miały coś w rodzaju ściegu łańcuszkowego. Taki ścieg może się czasami przydać, do ozdoby na przykład. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajny prezent...jak bylam mala ja to jeszcze nie bylo takich zabawek a do "normalnej" nie pozwalano mi sie zblizac (podobno bylam chodzaca katastrofa)...daj znac jak sie spisuje, bo jak zauwaze u mojej takowy dryg (obecnie ma 4,5 roku i nie zanosi sie, aby to ja pociagalo) to zez jej sprawie taki prezent
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie ma żadnych specjalnych ściegów sama stębnówka, jedyny plus to regulacja prędkości, co jest plusem dla uczących się. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Widziałam tę maszynę w Biedronce - mówiłam mężowi, że jedna moja Forumka kupiła ją dla córy. Myślę, że mała będzie zachwycona ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No więc córka jest zachwycona ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Pięknie!!! Fantastycznie, że prezent tak przypadł do gustu. No ale wiadomo - mam obserwuje i widzi w jakim kierunku dziecko przejawia talenty. Kurcze może i ja sprezentuję kiedyś moją maszynę (Olę) jakieś małej damie, która wykaże zainteresowanie krawiectwem ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.