Świeżynek
![]() |
|
Wrzucam gatki do spania. Ostatnio stwierdziłam, że potrzebuję nowej piżamy, więc zaczęłam od dołów, bo fajnie mi się majtki szyje
![]() Drugi dół, to jak określił mój chłopak "strój dla Amazonki", góra w planach. Pomarańczowe bawełniane spodnie też czekają na koszulkę. --- Ostatnio edytowane 2011-12-09 21:25:22 przez Silberdora --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jestem fanką bielizny, nie szyję jej ale oglądać i fantazjować uwielbiam, podobają mi się zwłaszcza te "dla amazonki" lub dziewczyny Tarzana (Pierworodna siedzi i komentuje ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
majteczki pierwsza klasa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie seksowne majteczki na noc!!! --- Ostatnio edytowane 2011-12-10 00:23:17 przez Maxii --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajne majteczki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te w panterke wymiatają! Az szkoda zakladac na nie cos... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Urocze, majtochy wymiatają- ciekawa jestem góry do kompletu. Nie szyłam jeszcze bielizny ale chyba zacznę. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Pierwsze majtochy mnie zauroczyły! Są prześliczne i też takie chcę!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne gaciory ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.