Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie wszytskich forum-owiczów,
Mam wielkie zapytanko kto z was wie jak znależc kontrahenta w polsce lub zagranica by produkowac dla niego odziez( w duzych ilosciach), Czy wysyłać na maila zapyatnie i mała promocją firmy czy bezposredio dzwonic itd???? Czy kto wie lub ma jakiś pomysł?????? z gory dziekuje. [email protected] |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
JA mysle ze najlepszy pomysl to wysylanie na maila wlasnie propozycji wspolpracy, koniecznie ze zdjeciami tego, co juz uszyliscie.
Adresy firm mozna poszukac w internecie. Sa strony, gdzie oni z kolei sie promuja. Moze warto tez poszukac jakis imprez, wystaw branzowych, gdzie mozna bezposrednio sie zaprezentowac i porozmawiac, np Swieto Techniki Strima. Musisz sobie zdawac sprawę z tego ,ze duzo firm teraz zleca hurtowe szycie odziezy na terenie Chin, wielu ma juz swoich stałych współpracowników.Dlatego tez trzeba sie uzbroic w cierpliwosc. Wysyłac informacje, zdjecia, oferty, szukac w POlsce i za granicą. NO i ceny muszą być atrakcyjne, zeby przyciagnąc na poczatek klienta. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
moze byla bym zainteresowana wrzuc mi zdjecia jak posiadasz -swoich odszyc
na poczte [email protected] |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.