Administrator
![]() |
|
Spódniczkę uszyłam specjalnie na wigilię. Materiał leżał w dziale tkanin zasłonowych ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi się podoba spódniczka jak i ta tkanina . "zasłonowa" hihi ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna spódnica i tkanina ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Świeżynek
|
|
Obawiam się, że prawa autorskie nie obejmują kolorów, ani wzorów ogólnodostępnych. Gdyby zaprojektowała tkaninę w jakiś wzorek i z niej uszyła, to może wtedy ...
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
hehe, ja ostatnio jadąc MPK zauważyłam, że materiał którym obite były siedzenia, znakomicie nadawałby się na płaszcz. W marketach budowalnych na działach zasłonowych rzeczywiście można znaleźć cudne tkaniny ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No ale jakie piękne żakiety szyje się z żakardu - piękne i wytrzymałe ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
śliczna
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
PRZEPIĘKNA!
Ten fason bardziej mi się podoba niż tej typowej bombki. Śliczna! |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
woow Sus i Ty jeszcze zdążyłaś spódniczke przed wigilią machnąć....szacunek!
Bardzo ładna spódniczka, materiał też. Może i zasłonowy ale prezentuje się elegancko |
|
Administrator
![]() |
|
Monka wykrój jest bardzo prosty, zerknij w najbliższych dniach do podforum "krótki kurs szycia" bo będę tam zamieszczała opis kopiowania wykroju właśnie na podstawie tej spódniczki ![]() Allicjo wigilia to ważna sprawa, musiałam zdążyć ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-01-05 08:10:57 przez Susanna --- ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.