Świeżynek
![]() |
|
Witam! potrzebuje pomocy znalazlam super material na gorset taki sam jak byl na sukience w sklepie ale sama dostawa kosztuje ponad 35 zl plus material to nie oplaca sie szyc. I mam taka prośbe czy ktoras z forumowiczek wie jak sie nazywa ten material?? moze uda mi sie znalezc w sklepie z tkaninami z polski to dostawa bedzie tansza
Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii KRÓTKI KURS SZYCIA. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Słabo widać, może podaj link, to przyjrzymy się w sklepie. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
http://www.tkaniny.net/Tkaniny/Tkaniny-odziezowe/Skora-nadajaca-sie-do-prania.htm?shop=fabfab_pl&SessionId=&a=catalog&t=30&c=323370&p=323370
wyslalam maila do tej firmy co to sprzedaje bo to chyba niemiecka to mi odpisali ze u nich tak sie to nazywa : skóra nadająca sie do prania, ale obeszlam wiele sklepow z tkaninami i patrzyli na mnie jak na wariatke:/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurcze, niedroga nawet,ciekawe jakie to w dotyku jest i jak po tym praniu się zachowuje bo z wyglądu tak jak napisali podobne jest do zamszu.hmmmm ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pytaj o sztuczny zamsz i macaj ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak na tej stronie materialy sa niedrogie ale za dostawe placi sie ponam 35zl przyszly mi probki tego materialu i to jest calkiem co innego niz myslalam, podesle paniom zdjecie sukienki ktora chce uszyc i wlasnie szukam takiego materialu co jest uszyty gorset.
http://allegro.pl/czarno-bezowa-gorsetowa-sukienka-xs-s-i1984026203.html ja widzialam ja w sklepie i ta gora byla wlasnie niby ze skory ale taka mieciutka i jakby popękana, i to napewno niejest eko skóra ktora sprzedaja w sklepach. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() |
|
Oj Agaaffku, chyba trafilas w sedno ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.