Stara Gwardia
![]() |
|
Witam serdecznie wszystkie(ich) obecne(ych) i przyszłe(ych) pasjonatki i pasjonatów krawiectwa.
Jest mi niezwykle miło przyłączyć się do tak zacnego grona! Namiętnie kolekcjonuję naparstki (stąd ThimbleLady) - niemal od zawsze kroję, szyję, doszywam, przerabiam... z różnym oczywiście skutkiem. Jako czterolatka(!) po raz pierwszy zmierzyłam się z maszyną do szycia – starą, przecudnej urody marki Singer, którą przeszyłam sobie palec, łamiąc na nim igłę i tak już mi zostało ![]() Mam nadzieję spotkać tu pozytywnie zakręcone osoby "skazane na szycie" ![]() cieplutko pozdrawiam, ThimbleLady ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No proszę, szycie jak nieuleczalna choroba z nawrotami. ![]() ![]() Ach, no i gratuluję Pani Magister ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-27 19:47:51 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam cię serdecznie!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj na forum
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jej ale fajowo ze do nas dołączyłaś ![]() ![]() ![]() Cieszę się bardzo ![]() O też mam kilka naparstków przywiezionych z różnych krajów, bardzo fajne hobby ![]() Prowadzisz bardzo pozytywnego bloga, na który chętnie zaglądam ![]() Mam nadzieję, ze forum zaowocuje nowymi uszytkami. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
agaaffek - dziękuję, oswajam się z myślą zakończenia tego etapu w moim życiu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj i pokazuj co tam popełniłaś ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.