Wersja do druku

44 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »

Stara Gwardia
No albo wpadniecie do Kuala Lumpur :-)
Stara Gwardia
Też się nie zlecę, proszę natomiast o relację :)
Świeżynek
Dobra, to jak będzie znana już ilość osób zdeklarowanych to zajmę się noclegiem.

dowiedziałam się że Strimy atelier bedzie w kwietniu otwarte:)

--- Ostatnio edytowane 2012-01-05 16:58:54 przez stefa ---
Witam Serdecznie
Wątek ociera się o Strima Atelier i Łódź więc czuję się wywołany nieco do tablicy :-)... coś sprecyzuję i nieco poprawię nieprecyzyjną informacje.
Cieszymy się bardzo i serdecznie zapraszamy was wszystkich do Łodzi. Chcieli byśmy bardzo abyście stawili się w jak najliczniejszym gronie, a my dopilnujemy aby wasz zlot dostarczył niezapomnianych wrażeń i mnóstwa kreatywnych pomysłów na lato.
A teraz sprostowanie Strima Atelier pracuje dla was od 1 września 2010 roku, od kwietnia wystartujemy z jeszcze lepszą bardziej otwartą dla was pasjonatów i hobbystów ofertą.
Pozdrawiamy i zapraszamy.

Pozdrawiam
Andrzej Andrysiak
Stara Gwardia
Teraz wiem, że email doszedł lub wiadomość od Pani Bojan:)
Czy możemy liczyć iż pokarze nam Pan sztukę prasowania koszul? Miałam przyjemność spotkać Pana na Święcie techniki i wiem, że ta umiejętność na pewno wszystkim nam się przyda.
Czy Atelier w Poznaniu ma być otwarte w kwietniu?

Z kim najlepiej kontaktować się w sprawie zorganizowania naszej wizyty? Z Panem?
Świeżynek
Teraz wiem, że email doszedł lub wiadomość od Pani Bojan:)
Czy możemy liczyć iż pokarze nam Pan sztukę prasowania koszul? Miałam przyjemność spotkać Pana na Święcie techniki i wiem, że ta umiejętność na pewno wszystkim nam się przyda.
Czy Atelier w Poznaniu ma być otwarte w kwietniu?

Z kim najlepiej kontaktować się w sprawie zorganizowania naszej wizyty? Z Panem?
Prasowanie koszuli :-) proponuję znacznie bardziej poszerzyć wiedzę o prasowaniu, na pewno się przyda.
W Poznaniu trwają zaawansowane prace zmierzające ku jak najszybszemu otwarciu Atelier.
Co do spraw dotyczących zlotu w Łodzi to wszelkie sprawy organizacyjne ze mną, zapraszam na mail lub telefonicznie

Pozdrawiam
Andrew

Stara Gwardia
No na Poznań to już się cieszę :) Sekcja poznańska będzie miała miejsce na konsultacje ;-)
Ja tam tez wole Poznań, ale dostosuje się do większości :zawstydzony: to tylko moje skromne zdanie :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
to ja czekam na Kraków :D
Strima jest bardzo chętna do ugoszczenia nas i ma pytanie - co byśmy chciały za warszaty i ile czasu u nich spędzić. Tematy które przychodzą do głowy - propozycje, tylko trzeba wybrać, czy inny pomysł na warsztat.
1. prasowanie
2. patchwork
3. konstrukcja odzieży - czego?
4. filcowanie (mają zajebistą maszynę do filcowania, tylko jeszcze nie wiem czy w Atelier)
5. co?

Za rok Poznań - będzie też wtedy atelier i tam, więc też ciekawie:)

44 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.