21 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
| Pogromca spamerów
  |  | 
| przesliczna    ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Uwielbiam Hiacynty.... obie. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Tak sobie mysle, ze takie cuda, jak Ty szyjesz, to fajniejszy prezent niz cokolwiek nie wiem jak drogiego ze sklepu! ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Niesamowita jest!!!A dla autorki tego Cuda wielkie brawa! | |
| Administrator
  |  | 
| Hiacyntę Bukiet uwielbiam - strasznie specyficzna osoba, rozbrajająca    Ale wiesz Twoja Hiacynta nie dość że 100 razy ładniejsza to jeszcze sympatyczniejsza  Szyjesz naprawdę cudownie, masz wielką cierpliwość do takich "drobiazgów" i perfekcyjnego wykończenia - jestem pełna podziwu! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Przeurocza!  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| dziękuję ślicznie   chyba muszę teraz "doszyć" oślicom jakiegoś osiołka  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| myślałam, że jak nadejdzie czas wakacyjny, to znajdę więcej czasu na szycie, a tu nic z tego...
 jedyne co udało mi się stworzyć, to kolejnego anielskiego opiekuna Jagodowa Panienka niebawem "pofrunie" do Warszawy, do nowego domu ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Śliczna   Podziwiam szczegółowośc i precyzję wykonania  | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Dopieszczona w każdym calu.
 Podziwiam | 
21 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook