21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
| Administrator
  |  | 
| Mnie się wszystkie podobają a krecik to już w ogóle wymiata i jest niesamowity! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wow! Super!!! Wszystkie fajne,  mi się najbardziej podobają pieski!!! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Koniki morskie są prześliczne ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Śliczne kolorowe broszki   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Przepiękne prace, jest czego pozazdrościć.
 Beata ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| fajniutkie te maleństwa pieski koniki morskie rewelacyjne ale podziwiam za cierpliwość.  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Zauroczyla mnie twoja jagodowa panienka    Robisz te cuda na zamowienie? | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| dziękuję za miłe słowa
 aż serce rośnie, i bardziej się chce tworzyć takie drobiazgi   anettina80 - tak, zdarzają mi się takie specjalnie zamówienia  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Lalka mistrzowstwo świata! Broszki z filcu rewelacja! Bardzo mi się podobają te babeczki   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| sliczne sa te Twoje filcowe malenstwa! podziwiam za cierpliwosc   ________________________________________________________ | 
21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook