Administrator
![]() |
|
Święte słowa Bartku ![]() ![]() A sukienkę skomentowałam już na blogu - jest świetna i materiał obłędny! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wielkie dzięki za miłe słowa, co do wykroju na sukienkę, to powstała - nazwijmy to "intuicyjnie", trochę na czuja, bez wykroju, po prostu patrząc na tę wiekową dzianinę widziałam tylko taki fason, czy słusznie - nie wiem,
muszę się Wam przyznać, że bardzo, ale to bardzo sporadycznie korzystam z gotowych form - miara, mydełko, nożyczki, materiał no i podłoga - bo na niej najwygodniej mi się kroi, a potem maszyna i szycie czas chyba to zmienić i przygotować sobie kilka podstawowych wykrojów jako bazę, może się wreszcie do tego przekonam ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Świetna sukieneczka i oryginalny krój, nic tylko pogratulować! Jak byłbym kobitką to jeszcze doszłaby tak mała zazdrość.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Wojtek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czekając na nową maszynę powstał różowy od czubka głowy po same butki aniołek ![]() anielski opiekun dla chrześniaczki (mojej imienniczki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czekając na nową maszynę powstał różowy od czubka głowy po same butki aniołek ![]() anielski opiekun dla chrześniaczki (mojej imienniczki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale słodki !!!! Extra ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
piękny ________________________________________________________