| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Super ten materiał (mam na myśli sukienkę)  Prawdziwy Vintage  Ach... Ja do tej pory mamie wypominam czystki w szafie, które robiła regularnie. Ileż ja bym miała teraz skarbów! --- Ostatnio edytowane 2012-01-15 20:22:14 przez purpurowa_orchidea --- | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Cukierkowy...    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Uroczy!   ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| cukierkowe piękności   ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| O matko jaki śliczny i jak perfekcyjnie uszyty! Zdjęcie zapisuję żeby mieć wzór do naśladowania   Mała będzie zachwycona  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Za oknem szaro, buro i deszczowo. Pozostając w tym nie-zimowym klimacie chciałam pokazać moją długą, szarą sukienkę z cięciami francuskimi i wysokim pęknięciem na przedzie - uszyłam ją z wełny z domieszką elany. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wow, jest rewelacyjna   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
|  to zdjęcie z profilu ulala  jednym czasem były na topie te sukienki. ________________________________________________________ | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Fantastyczna ta szara sukienka, ślicznie leży na właścicielce. Ale zauważcie, bez tego rozcięcia sukieneczka wiele by straciła, a tak jest taka intrygująca. Niby drobiazg w kroju, a jak zmienia fason tego fajnego ciuszka. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| No figurę to masz modelki! Pięknie to uszyłaś i leży idealnie   ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook