Świeżynek
![]() |
|
Cześć jestem Wojtek, od niedawna szyję ( a raczej próbuję szyć
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Witaj, to jest nas trzech, ale oczom nie wierzę. Spoglądałem na forum i nie dowierzałem. Cieszę się ogromnie, że do nas dołączyłeś. Powiem CI, że towarzystwo tutaj jest wyśmienite-przygarną CIĘ od razu.Mam nadzieje, że pokażesz swoje prace oraz opiszesz na forum jak długo zajmujesz się szyciem?
POZDRAWIAM Artur ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A garniemy, garniemy! ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
helloł wojtku23
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wita Cię cieplutko Twój imiennik również Wojtek. Jesteś trzecim rodzynkiem w naszej forumowej krawieckiej "rodzinie".
Teraz już możemy oznajmić wszem i wobec , że nasze forum jest koedukacyjne. Napisz szerzej co szyjesz i coś wiecej o sobie. Pozdrowienia.... |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj Wojtku cieszę że chciałeś do nas dołączyć.
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
To ja też oczywiście przygarniam...na forum ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj na forum Wojtku, co prawda zaległosci na forum mam spore ale widze że naszych rodzynków (panów) jest coraz więcej, z czego sie bardzo ciesze, Pochwal sie swoimi dziełami ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.