Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mój poprzedni wątek zatytułowałam " materiał - bawełna" , nie spodziewałam się jednak, że odnajdę w szafie takie różności, dlatego założyłam kolejny.
Patrzcie , co znalazłam. Może komuś się coś z tego przyda: 1. wstążki - za ten komplet proponuje 5zł 2. taśma - 6zł - bardzo jasny czerwony 3. taśma - brązowa lśniąca - 5zł 4. taśma biała - 6zł 5. sznurek niebieski - 5zł Jeśli ktoś będzie zainteresowany czymkolwiek, piszcie : ) Postaram się później jeszcze coś wstawić ![]() Zdjęcia są jakby od 5 do 1 ![]() A i zapomniałam dodać , że do każdego przedmiotu trzeba dodac koszt przesyłki ( zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej). Jeśli ktoś będzie zainteresowany, proszę piszcie, zważę i określimy koszty. --- Ostatnio edytowane 2012-01-07 15:56:53 przez Angel --- --- Ostatnio edytowane 2012-01-07 15:57:25 przez Angel --- --- Ostatnio edytowane 2012-01-07 15:58:46 przez Angel --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Klepie białą i tą czerwoną
Edit o taśmy mi chodzi ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-07 16:55:42 przez AnaYo --- ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
to ja poproszę sznurek białą taśmę i czerwoną taśmę
|
|
Świeżynek
![]() |
|
to ja nadal jestem sznurkiem zainteresowana
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ok
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Zestaw guzików dorzucam : ) - 5 zł
I włóczkę różową 0,8dag - kolor w rzeczywistości lepszy niż na zdjęciu - 5zł : ) |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a czy tkaniny jeszcze jakies masz? ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jeszcze jutro będę wertować szafę babci to mam nadzieję, że coś odnajdę : )
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Znalazłam... dwie naszywki dla dzieci - 5zł za 2szt : )
Pozdrawiam Was serdecznie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja chętnie wezmę guziki
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.