Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuję wszystkim za miłe powitanie!
A teraz zabieram się do czytania reszty wątków na forum... ![]() Mam pytanie -dotyczące właśnie takich długich, wielostronicowych dyskusji: na innych forach, jest możliwość ustawienia opcji "widok do wydruku"; co w praktyce oznacza wszystkie wiadomości na jednej stronie -czy tu też jest taka możliwość-jeśli tak, to jak ją ustawić? Z góry dziękuję za odpowiedź (nawet, jeśli możliwości po prostu nie ma!). ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba nie ma, ale na stronce swojej uzytkownika masz wszystkie swoje ostatnie posty, jak coś to po prostu sprawdzasz po napisanych postach czy była odp czy nie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, ale mi chodziło o coś innego: możliwość przeczytania wielostronicowych wątków bez konieczności przewijania stron. Nie szkodzi, dam sobie radę i bez tego "udogodnienia"! ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Administrator
![]() |
|
Niestety nie ma. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
witam ,witam
|