Stały Bywalec
![]() |
|
Witam
Przeglądając min to forum i kilka blogów postanowiłam wrócić do szycia ![]() 11 miesięcy temu urodziłam córeczkę i to dla niej chcę trochę poszyć. Ostatnio uszyłam dla niej sukienkę wykorzystując stary płaszcz ze sztruksu. Czasami mam pewne wątpliwości jak coś zrobić, więc myślę, że to forum może być pomocne. Jola |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj, Witjol, pokażesz nam tę sukienkę?
mamy tu parę osób szyjących dla dzieci, jak moje dzieci były małe to przerabiałam stare podkoszulki na cienkie spodenki, bo takie miały u nas duże zużycie ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-04-16 22:49:50 przez pajesia --- |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Witaj
Tu na tym forum są super ludzie, którzy chętnie CI pomogą.A atmosfera jest naprawdę przednia i nie zrażaj się niepowodzeniami, wszakże krawiectwo jest 10 a może 1 muzą.A na pewno sztuką.A w TOBIE z pewnością drzemie potencjał,który byśmy chcieli zobaczyć w postaci fotek. POZDRAWIAM ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Witam moją imienniczkę
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Witam młodą mamę ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witamy młodą mamusię.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witamy witamy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja witam serdecznie. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja równierz witam ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.