Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witamy cieplutko w ten zimowy czas
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Elu serdecznie, zakręceni pozytywnie są tu mile widziani ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Elu witaj
Mam nadzieję, że forum zachęci Cie do częstszego szycia ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dziękuję za miłe przywitanie
![]() Częstrze szycie wisi powietrzu. Moja córka w wolnych chwilach bawi sie w rysowanie / projektowanie sukienek. Raz udało jej sie wygrać konkurs i w ramach nagrody uczestniczyła w kursie konstrukcji odzieży, a sama nie umie szyć, więc ja jestem 'krawcową swojej gwiazdy". Sukienką przedstawiam w nowym wątku.Dodatkowo potrzebna man maszyna do szycie więc wystartujemy w konkursie. |
|
Administrator
![]() |
|
Startujecie w konkursie Łucznika?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Tak, Łucznika.
--- Ostatnio edytowane 2012-01-23 18:48:12 przez elapawelec --- --- Ostatnio edytowane 2012-01-23 18:48:30 przez elapawelec --- |
|
Administrator
![]() |
|
Bardzo dobrze - sukienka jest wspaniała ![]() ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam
![]() |