Świeżynek
![]() |
|
Witam Was, mam nie typową sytuację, przepaliła mi się żarówka, kupiłam nową ale nie mogę wyjąć przepalonej, chyba wszystkie sposoby na wyciągnięcie jej wykożystałam (jeszcze tylko nie odkręcałam śrób
![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no to dziwne,ze nie dziala
moze mocniej pociagnij ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Próbowałam, jeśli mocniej pociągnę to moge urwać plastikowe zaczepy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poproś jakiegoś faceta żeby Ci wymienił, jeśli podczas wymiany coś urwie to prawdopodobnie duma nie pozwoli mu tego zostawić zepsutego i naprawi.
|
|
Świeżynek
|
|
a ja preferuję zasadę zrób to SAMA
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeśli jest wkręcana to wykręć,ale może być taka że trzeba delikatnie cisnąć w górę i przekręcić(kręć w lewą stronę).Taką samą mam w swojej maszynie.Kiedy już uda Ci się ją wyciągnąć to zostaw sobie na wzór do kupienia nowej.
--- Ostatnio edytowane 2012-01-22 16:05:28 przez honia --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Spróbuj tak: kciukiem prawej ręki przyciśnij oprawkę żarówki, wskazującym dół żarówki i ściśnij. Żarówkę powinna się podnieść do góry. Następnie palcami lewej ręki ręki przekręć żarówkę (musi być cały czas wciśnięta) zgodnie ze wskazówkami zegara do oporu i wyjmij. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak dokładnie.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki za wskazówki agaaffek ...............Udało się!!!!
Troche się namęczyłam, zastosowałam Twoje wskazówki i jeszcze trochę poluzowałam śróbki, chyba coś się jej tam zblokowało.Pozdrawiam. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.