Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie.
Po małym przeglądzie moich zapasów, mam do odsprzedania kilka kuponów tkanin, przede wszystkim sukienkowych. Jeżeli lubicie modę lat 50-tych, marzy Wam się fantastyczna rozkloszowana sukienka, to możecie znaleźć coś dla siebie. 1.Bardzo ładna satyna z delikatnym połyskiem,dobra gatunkowo, nieco rozciągliwa. Szer 150 cm- kupon długości 3 metrów- cena 25 zł.- fot.2 2.Tkanina,podobna do satyny ale nieco grubsza,z dodatkiem lycry. Szlak po jednej stronie ( nieco większe grochy) Szer 150 cm- kupon długości 3 metrów- cena 25 zł.- fot.1-3 Zapraszam. --- Ostatnio edytowane 2012-01-26 01:59:03 przez Pasjonatka --- --- Ostatnio edytowane 2012-01-26 02:00:55 przez Pasjonatka --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
to ja zamawiam grochy
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Grochy zarezerwowane.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Proponuję jeszcze świetna taftę.
Tkanina dość miękka, bez metalicznego błysku, charakterystycznego dla taft. Szerokość 1,48 m- długość 2,5m- cena za kupon 28 zł. Kolor czarny z przetykanymi nitkami kremowymi i brązowymi. Świetna zarówno na wyjście jak i na dzień. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam ponownie.
Grochy sprzedane a do kupna pozostałych tkanin serdecznie zapraszam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem zainteresowna ta zebrzastą czerwono - ecu - czy wiesz z czego jest zrobiona ta tkanina ?