15 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bluzeczka przecudna, jak napisała Czeremcha !!! Napisałaś na swoim blogu, że prawie nie chodzisz w sukienkach (dlaczego ????), ale ta bluzeczka pasuje tylko do spódniczki, broń Boże do spodni!! Taka jest moja opinia.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mtoto dziękuje, ja chętnie jakieś kg nadprogramowe przyjmę.
Gocha2606 dzięki. Helen lubię ten pasek, do wszystkiego mi pasuje. Kupiłam go w sh za 6 zł. Wiola99 dobrze, że mi, to napisałaś, zrobię tak, żeby nie włączała się automatycznie. Wojtek cieszę się, że ci się podoba. W krótkich sukienkach nie chodzę, bo jak widać na zdjęciach brakuje mi kilogramów. W długich tak. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Przyjmuję tłumaczenie, rozumiem, ale może kiedyś zaprezentujesz jakąś długą kreację, mnie u kobiet bardzo podobają się długie spódnice czy sukienki.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja bym chętnie kilka swoich [kilogramów] oddała, wtedy mogłabym chodzić w TAKICH bluzkach, z TAKIM paskiem, a tak to tylko mogę popatrzeć i się poślinić ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rewelacyjna jest ta bluzeczka. Po prostu świetna! ________________________________________________________
Asia |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Och...ach...i ech....ależ ładna bluzeczka!
|
|
Administrator
![]() |
|
O z baskinką! Mało komu pasuje a Ty wyglądasz super zgrabnie! Przepiękna! Też muszę takie coś uszyć. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje wam wszystkim za miłe słowa.
Wojtek mam w planach długą sukienkę, ale jakoś zabrać się za nią nie mogę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest świetna ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki - niestety nie dla mnie