Stara Gwardia
![]() |
|
Mimo, że skończyłam odzieżówkę, to nie szyłam od 16 lat nic. Jakiś czas temu po przeczytaniu forum i paru blogów dostałam olśnienia. W końcu załapałam, o co chodzi w opisach Burdy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Te ciuszki nie wyglądają na taką przerwę w pracy przy maszynie i an to że nie kumasz o co chodzi ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
juz jakis czas temu podziwialam Twoje dziela na blogu - sa bardzo ladne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Magdo dziękuje, ale do dokładności to im jeszcze daleko. Mam nadzieje, że kiedyś będę szyła tak dobrze jak ty. Najgorzej mi idzie z dopasowywaniem formy do siebie.
Helen twoje też. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładne ciuszki, ładnie pokazane i wystylizowane. Nie widać tej przerwy w szyciu. Po prostu masz talent ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Dokładnie! Mam takie samo zdanie!
Świetnie Ci się wszystko "odświeżyło", ciuszki pięknie odszyte - pełen profesjonalizm! ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie i elegancko uszyte. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No, no, no... eleganckie rzeczy. Bardzo ładnie uszyte ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
akurat ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Biała bluzeczka zdobyła moje serducho- z tym paseczkiem jeszcze- ładne odszycie to nie wszystko- masz gust i wyczucie ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.