21 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
czad, ale nie na moje nogi ![]() ![]() ![]() Gratuluję cierpliwości ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Aniu dzięki bardzo,bo mój analfabetyzm jest całkowity i dogłębny w tej dziedzinie
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A w ogóle to jestem cham stuprocentowy,bo nie podziękowałam wam za takie słowa.Dzięki za wszystkie miłe słowa. Wszystkim.Postaram się regularnie tu zaglądać i coś wstawiać. Zmieniam właśnie w tych dniach lokal na tańszy,więc trzymajcie kciuki za remont,bo mam na niego 3 dni.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rewelacyjnie szyjesz. Płaszcze są boskie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Trzymamy kciuki a uszytki zjawiskowe i pięknie uszyte ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kombinezon odjazdowy. Bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kurczę, ależ podobają mi się Twoje sukieneczki !!!!! Oprócz tego , że są perfekcyjnie uszyte, to uważam , że każda sukieneczka ma to "coś" (duszę ???). Bardzo podoba mi się ta z górą w groszki i kwiatowe aplikacj. Fajna jest ta dziewczęca różowo-czarna, ale co tu komentować wszystkie są śliczne ! A ja kocham sukienki, to mój świat !!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienki cudo. Ale ten kostium, to jest mistrzostwo świata ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Czarna sukienka z piórami zachwyciła nie, słowem cudna ________________________________________________________
|
21 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.