21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Administrator
![]() |
|
Wspaniałe prace! Kurtki, płaszcze i sukienki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo dawno nie dodawałam żadnych zdjęć,bo zapominałam ich robić,albo nie było czasu.Dziś w końcu wrzucam suknię której wyszywanie spędzało mi sen z powiek i zatruwało życie nawet na zlocie. Zdjęcia kiepskie,bo nie mam daru do ich robienia.
A i jeszcze wczorajsza sukienka i sukienka z żakietem. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Suknia ślubna - rzecz niemożliwa do uszycia dla przeciętnego człowieka, ale pistacjowa asymetryczna jest wspaniała. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Niespodzianka
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kacha to Ty umiesz szyć? ![]() ![]() ![]() suuuuper ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Widziałam fazę połowiczną sukni ślubnej ale teraz, efekt końcowy jest zachwycający! Dla mnie to nie do przeskoczenia... Tak samo ta pistacjowa - bardzo oryginalna i ciekawa. Chcę taką samą ![]() Kostium przyjemny. Fajny, ponadczasowy krój. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Padłam!!! I chyba dzisiaj już nie wstanę!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Miód, Kasiu!!!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kasiu, cudne są Twoje prace.Suknia ślubna - marzenie, a pistacjowa - sama bym przygarnęła.
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nooooooo ta pistacjowa... ![]() ________________________________________________________
|
21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.