21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
| Administrator
  |  | 
| Wspaniałe prace! Kurtki, płaszcze i sukienki   Bardzo wpadła mi w oko druga sukienka z serii "walentynkowych"  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
|    Dla mnie to wyższa szkoła jazdy! ________________________________________________________ Elwira | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Bardzo dawno nie dodawałam żadnych zdjęć,bo zapominałam ich robić,albo nie było czasu.Dziś w końcu wrzucam suknię której wyszywanie spędzało mi sen z powiek i zatruwało życie nawet na zlocie. Zdjęcia kiepskie,bo nie mam daru do ich robienia.
 A i jeszcze wczorajsza sukienka i sukienka z żakietem. | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Suknia ślubna - rzecz niemożliwa do uszycia dla przeciętnego człowieka, ale pistacjowa asymetryczna jest wspaniała. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Niespodzianka
  |  | 
|              Kacha to Ty umiesz szyć?     suuuuper  ________________________________________________________ Artur
 | |
| Administrator
  |  | 
| Widziałam fazę połowiczną sukni ślubnej ale teraz, efekt końcowy jest zachwycający! Dla mnie to nie do przeskoczenia... Tak samo ta pistacjowa - bardzo oryginalna i ciekawa. Chcę taką samą    Kostium przyjemny. Fajny, ponadczasowy krój. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Padłam!!! I chyba dzisiaj już nie wstanę!!! ________________________________________________________ Elwira | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Miód, Kasiu!!!
 Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kasiu, cudne są Twoje prace.Suknia ślubna - marzenie, a pistacjowa - sama bym przygarnęła.   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| nooooooo ta pistacjowa...   ________________________________________________________ | 
21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook