21 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| KAsia, piekne rzeczy uszylas, szczegolnie zachwycona jestem slubną suknią z odpinanym trenem. Moglabym powtorzyc za Tuskiem...
 Czekamy wiec na suknie a la Ania Rubik  ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Już zacieram ręce i czekam na suknię Rubikowej   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Przepiękne kreacje!!!!
 ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Piękne te suknie... Z niecierpliwością czekam na zdjęcia tej z reklamy perfum. ________________________________________________________ http://sewquest.blogspot.com  - wyzwanie rzucone samej sobie   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Piękne prace Kasiu!!!Suknia ślubna śliczna.Panna Młoda miała co dzwigać co???Jak będą zdjęcia z sesji mam nadzieję,że nam pokażesz?Pozdrawiam! | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Nareszcie skończyłam.  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Cudna i ten kolor i drapowania...mmmm        ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Kasiu... leże! Ależ ta suknia musi prezen0tować się w tańcu - coś obłędnego! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jestem pod wrażeniem wow   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
|  padłam śliczna     ________________________________________________________ | 
21 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook