Niespodzianka
![]() |
|
NEXT KURS
ZDJ/ 1 UPIĘCIE ZDJ/ 2 ZAZNACZENI I CIĘCIE- zapas na podwiniecie 4cm ZDJ/ 3 KLEJENIE- przykleić w dole płaszcza flizelinę na wysokość ok.6cm a na dł. szerokość tyłu ZDJ/ 4 ZAPRASOWANIE- zaprasować przez "rzepa" w miejscu znaczenia/ może być przez szmatkę- frotę ZDJ/ 5 ZAMOCOWANIE- zamocować rfonty/przody/, rozporek ________________________________________________________
Artur
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
C. D.
ZDJ/ 6 MOCOWANIE NA SZWACH ZDJ/ 7 PODSZYCIE- na zdjęciu maszynowo, można ręcznie delikatnie "łapiąc" tak, żeby nie na "wylot" ZDJ/ 8 KONTROLA PODSZYCIA- w tym momencie można jeszcze poprawić ZDJ/ 9 PRZEPRASOWANIE- tu na zdjęciu przez rzepa, jeśli nie masz to przez kawałek ręcznika Dlaczego? Żeby nie pozostawić śladu po żelazku. ZDJ/ 10 STEBNOWANIE FRONTU- tak samo stębnujemy rozporki ________________________________________________________
Artur
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
C.D.
ZDJ/ 11 WYGLĄD OD STRONY PODSZEWKI- jeśli nam coś się nie spodoba, jeszcze można poprawić ZDJ/ 12 WYGLĄD Z ZEWNĄTRZ- tu już nie masz pola manewru/miejsca na poprawki/ ZDJ/ 13 KONIEC- SPRAWDZENIE TWOJEJ PRACY Mam nadzieję, że pomogłem POZDRAWIAM ________________________________________________________
Artur
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Te informacje, bardzo mi pomogą. Wiem już jak się do tego zabrać
![]() Mam już tą fizelinę i dziś się za to mam zamiar zabrać Pierwsze 4 punkty wydają się proste ![]() a co będzie dalej.......... --- Ostatnio edytowane 2011-12-30 12:09:31 przez agrafka --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.