Świeżynek
![]() |
|
Witam, wiem że temat był niedawno poruszany, ale zaryzykuje.
Owerlock marzył mi się od dawna, już raz się grubo przymierzałam, ale nic z tego nie wyszło bo nie mogłam wybrać, a zastanawiam się nad owerlockiem Merrylock 689 za 1649zł, Yuki MO-735 za 2285zł, lub Singer 14T967 za 1955zł. Ogólnie ma być pięcionitkowy, do około 2tys, no może max 2300zł. Może ktoś z Was ma i może podzielić się swoim zdaniem, za inne sugestie również dziękuje ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ciężko tak doradzić.... Znam osoby (akurat nie z tego forum), które szyją na Merrylocku i są bardzo zadowolone z tej maszyny. Cena też przemawia na plus.
O tutaj przeczytasz więcej o Merrylocku -> KLIK. Zobacz też co poleca Pavel - on się na tym zna. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo dziękuje Susann za odpowiedź, już wszystko co związane z overlockiem to chyba poczytałam, i decyzja w 98% podjęta, że moim towarzyszem będzie merrylock 689. Ale kupie go dopiero jak się ociepli
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Super, bardzo się cieszę ![]() Nie ma potrzeby bać się zimy, swojego overlocka kupiłam w grudniu a mróz był wówczas wielki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
U mnie w sklepie jak najbardziej jest możliwość wypróbowania overlocka, no i ciepło jest
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.