Administrator
![]() |
|
Nie naruszyłaś ale mam już watek o papavero -> KLIK ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam,poszukuję łatwego kroju do uszycia krótkiego, żakietu,proszę o coś nie skomplikowanego,gdyż jestem poczatkująca.Miałabym pytanie,gdzie szukać szablonów do szycia z zaznaczonymi już liniami szwów i zaszywek,żeby móc od razu po odrysowaniu,wycinać na materiale.Z krojami z burdy mam problemy,bo tam trzeba wszystko samemu dodawać na zapas.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I to jest bardo mądre, bo każdy ma inne zwyczaje,inną manierę szycia.
Przełam się - to raz, bo zginiesz ![]() Obrysuj sobie formę na materiale, na lewej stronie - to dwa. Będziesz wiedziała, po czym szyć. Tak zaczynałam ja. I pewnie nie tylko ja. A teraz jest taki wybór kred, mydełek i pisaków - że nie powinnaś mieć problemu z dobraniem odpowiedniego. Poza tym - przy każdym wykroju Burdy podano, ile zapasu dodać na podłożeniach i w innych problematycznych miejscach. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
![]() |
|
Dziękuję bardzo za pomoc,i bardzo fajny żakiecik
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
I tak trzymaj ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Z nieba mi spadłaś Enny! Dziękuję, dziękuję, dziękuję!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Odgrzewam kotleta i przedstawiam stronę, na której na razie jest niewiele, ale z czasem będzie przybywac.
Adres jest w stopce ![]() Jeśli naruszam regulamin, usuńcie post... ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.