Świeżynek
![]() |
|
Tak jak obiecałam, zmogłam żakiet i pokazuję światu
![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-04-30 23:46:24 przez miss_et --- |
|
Administrator
![]() |
|
Wow kapitalny efekt końcowy! W stylu Jacksona ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super wyszedł,ale efekt.
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ciekawy ,wyszedł świetnie . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ładnie wyszedł. i z podszewką!
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
miss_ET powiem tak; trochę przypomina oryginał, ale pierwsze wrażenie o.k. Jeśli chodzi o wykończenie i detale, to super Ci to wyszło.
Tylko czemu zastosowałaś cięcia pionowe, a nie frakowe? Tył -jaki jest? A stójka? Stopień trudności- b. wysoki i podołałaś zadaniu. Najważniejsze, że klient jest zadowolony i TY chyba też. BIEL I CZERŃ to zestawienie które uwielbiam. Tak 3maj ....a następne zadanie to?... czekamy na pokaz ________________________________________________________
Artur
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo dziękuję za pochwały
![]() Oryginał był punktem wyjścia, łatwiej ustalić o co chodzi, jak się widzi obrazek ![]() ![]() Pozwoliłam sobie chwilowo schować foty, niebawem, jak się uda, pokażę na osobie ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-04-30 23:48:24 przez miss_et --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Naprawdę świetnie Ci to wyszło. SUPER!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.