Świeżynek
![]() |
|
Witam
Mam problem z dokupieniem paska łączącego silnik z kołem pasowym. Kiedy przyszło mi go szukać okazało się że NIE ZNAM MODELU MASZYNY ponieważ tabliczka z wybitymi cyframi została przez kogoś sciagnięta. Bede wdzieczna jak ktos pomoze mi w dojściu do tego co to za model maszyny i czy wogole jest mozliwość dokupienia paska do tego modelu. |
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Paski do starych maszyn można kupić na Allegro, sprzedajcy nie zawsze podają typ maszyny, a jedynie wymiary. Na maszynie sprawdzamy wymiary tj. przy pasku klinowym szerokość, długość, a na klamerkowym szerokość, długość, liczba klamerek, rodzaj klamerek (krotność klamerek w jednym mocowaniu). Napotykając aukcje z paskiem do maszyny o innym wymiarze dzwonimy do sprzedającego, możliwe że posiada inne wymiary. Proszę przeglądnąć aukcje Allegro użytkownika solw_s_c2.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wlasnie chwile temu wyslalam maila do sprzedawcy.
Problem w tym ze nie posiadam nawet starego paska. Rozsypal się, a to co z niego zostało wyslalam do jednego sklepu z czesciami i mieli wykonac na zamówienie ale przestali odbierac telefon. Porażka. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.