Stara Gwardia
|
|
Jeszcze raz gratulacje dziewczyny !!!!! Uszytki śliczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Acha, czyli wczesniejsze tez mozna.
Wiec konkurs Lucznika Black%White II miejsce w swojej kategorii łacznie z innymi osobami. Nagroda: zestaw stopek razy dwa... ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
sliczne te carno-biale sukieneczki
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
KARNAWAŁOWY ZAWRÓT GŁOWY
Kategoria 3.Bal karnawałowy dla dzieci Nagroda rabacik 25% na zakupy u Łucznika |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kolorowa jesień - wyróżnienie AGD Łucznik Beauty --- Ostatnio edytowane 2012-02-25 11:58:27 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
gratulacje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny jeszcze raz gratuluję
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moje dwie prace zostały nagrodzone bonami rabatowymi, ale już nie pamiętam które ![]() W każdym razie jestem obrażona na łucznika śmiertelnie ![]() Tak wyglądał mój rycerz (który też zebrał "ignora") pozdrawiam wyróżnioną koleżankę ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-10 18:29:44 przez brummig --- ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a pro pro łucznika mam wrażenie że gra trochę nie fer nagradzając często jedną i tą samą osobę...rozumiem że siedzi ciągle na ich stronie i się udziela ciągle ale na co jej po parę kompletów stopek czy poradników ?? ta osoba to chyba już traktuje zarobkowo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
No nie zupełnie.
Nagrodzone prace sa naprawde ładne.A udzielać się w watkach ŁUcznika mozna zaczac i tez mieć fory ![]() ![]() Czy za robkowo? No bez przesady-konkursy sa raz na miesiac,raz na dwa miesiace,wiec jak tu sie wzbogacic na komplecie stopek. Maszyna owszem moze i droższa ale po co komus dwie. Najlepiej to : uszyc,wystawic na konkurs,wczesniej udzielać sie i po kłopocie ![]() ![]() Wiadomo ze przykro jest jak sie nie wygra nagrody ale to jest tak zwana MOTYWACJA aby jeszcze ładniej uszyc ![]() ![]() A taka wiadomość ze Lucznik gra nie fair to lepiej dodac na facebooku Lucznika a nie tutaj ![]() ![]() Tam zadziała ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.